coaching op werk- en levensvragen

De wereld is voortdurend in beweging. Sommige bewegingen in iemands leven brengen ook grote veranderingen teweeg. Op zo'n moment in je leven kan het prettig en gewenst zijn dat iemand met je mee oploopt om samen te kijken naar de situatie waarmee je confronteert bent. Deze situaties kunnen zeer uiteenlopend van aard zijn b.v problemen in de relatie, problemen op het werk, onverwerkte rouw, scheiding, incest, etc.

Mijn doel van coaching/ counselling  is om je meer in contact te brengen met jezelf, waardoor jouw eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden duidelijker naar voren kunnen komen. Dan kun je deze ten volle gaan gebruiken voor jezelf en in relatie met de ander (= partner, familie, collega, leerlingen, ect).


Het bovenstaande kan bereikt worden door:

Bewust worden van je eigen waarden en normen, waardoor jij jouw eigen handelen beter kan begrijpen en daardoor bewuste keuzes kunt maken

Eigen verantwoordelijkheid stimuleren

Eigen verlangens, gevoelens en behoeften leren kennen, verwoorden en accepteren

Innerlijk-kind werk - verbindingen maken daar waar nodig is met gevoelens uit de kindertijd en deze helen

De volwassene in je is daardoor beter in staat de kinder- tijd te begrijpen en te erkennen. Je basis wordt hierdoor versterkt

Familieopstellingen

Werken met je enneagramtype


Door deze inzichten in jezelf zul je in staat zijn om effectiever om te kunnen gaan met b.v. conflictsituaties op je werk, relatieproblemen of jeugdtrauma's.

Contact

Aspasia Yocarini

M: 0615156899

E: a.yocarini (apestaartje) gmail.com

Yocare

Yocare is gespecialiseerd in familieopstellingen, traumaopstellingen, coaching en counselling.

Ik werk al 25 jaar met familieopstellingen en traumaopstellingen in Nieuwegein, Driebergen en Houten.