Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een eenvoudige manier om jezelf en andere vrouwen te ontmoeten. Voor ons vrouwen is het belangrijk om ervaringen met elkaar te delen, naar elkaar te luisteren, vragen te kunnen stellen, je herkennen in elkaars verhaal.
In de cirkel kun je elkaars kracht ervaren en dat werkt versterkend, helend en relativerend.

Naast je kracht mag ook je zwakte, je angst, je verlegenheid en je verdriet er zijn. Je moet niets en je krijgt de ruimte om het niet te weten, om al pratend, luisterend, kijkend te ontdekken wat er werkelijk in je leeft op jouw eigen wijze.

Werkwijze
Samen zullen we naar aanleiding van thema`s en/of gebeurtenissen elkaar verhalen vertellen, elkaars spiegel zijn,, lachen , huilen, praten, stil zijn, oefenen, delen, rusten bij elkaar.
Systemisch opstellen, geleide meditaties, lichaamswerk en orakelkaarten zijn enkele werkvormen, waaruit we kunnen kiezen. We zullen vooral de verbinding met onszelf en de verbondenheid met elkaar en met het leven ervaren en versterken!

Wil jij deelnemen? Geef je dan op:


T: 030.6034326
M: 06.15156899
E: a.yocarini(apestaartje)gmail.com


Data: momenteel is er geen vrouwencirkel gepland

Contact

Aspasia Yocarini

M: 0615156899

E: a.yocarini (apestaartje) gmail.com

Yocare

Yocare is gespecialiseerd in familieopstellingen, traumaopstellingen, coaching en counselling.

Ik werk al 20 jaar met familieopstellingen en traumaopstellingen in Nieuwegein e.o. Daarnaast geef ik workshops speciaal voor vrouwen.